Prezydium ZW PSL 4.10.2017 r. oraz otwarcie biura poselskiego Posła Pawła Bejdy

20171004_14225820171004_14294220171004_14300620171004_14301620171004_142155

4 października w Tomaszowie Mazowieckim odbyło się posiedzenie Prezydium Zarządu Wojewódzkiego Polskiego Stronnictwa Ludowego połączone z uroczystym otwarciem biura poselskiego Posła Pawła Bejdy przy ulicy POW 5, na II piętrze w lokalu 301.DSC_1212-3-703x497 W wydarzeniu uczestniczyli m.in. Dariusz Klimczak – Wiceprezes PSL i Wicemarszałek Województwa Łódzkiego, Marek Mazur –  Przewodniczący Sejmiku Województwa Łódzkiego, Piotr Majchrowski – Prezes Zarządu Powiatowego PSL w Tomaszowie Mazowieckim, Bogumił Koziarski – Radny Rady Powiatu Tomaszowskiego, Jolanta Zięba-Gzik Członek – Zarządu Województwa Łódzkiego, Mirosław Kukliński – Starosta Tomaszowa Mazowieckiego, Marcin Witko – Prezydent Tomaszowa Mazowieckiego, Mariusz Bądzior – Starosta Powiatu Sieradzkiego, Andrzej Szymanek – Starosta Powiatu Wieruszowskiego, Edmund Koteck – i Starosta Powiatu Brzezińskiego, Wojciech Zdziarski -  Starosta Powiatu Łęczyckiego, Stanisław Cubała – Starosta Powiatu Piotrkowskiego, Piotr Wojtysiak – Wicestarosta Powiatu Piotrkowskiego, Mirosław Belina – Starosta Powiatu Skierniewickiego, Bogdan Jarota – Starosta Powiatu Zgierskiego, Marcin Łabędzki – Wicestarosta Powiatu Zduńskowolskiego, Bogdan Kaczmarek – Wójt Gminy Żelechlinek, Marek Kaźmierczyk – Wójt Gminy Rzeczyca oraz zaproszeni goście.

DSC_1220-300x212DSC_1220-300x212DSC_1230-300x212DSC_1240-300x212 DSC_1217-1-300x212

Dyrektorem biura w Tomaszowie Mazowieckim został Piotr Majchrowski, jako społeczny asystent będzie wspólnie z Pawłem Bejdą pomagał rozwiązywać wszelkie problemy ludzi, którzy skierują się po pomoc. Paweł Bejda deklaruje współpracę i zapewnia, że Biuro Poselskie w Tomaszowie Mazowieckim będzie miejscem dialogu i porozumienia ludzi na wszystkich szczeblach samorządu.

Kontakt do dyrektora biura Piotra Majchrowskiego, tel. 509 054 224,
e-mail piotr.k.majchrowski@wp.pl